Emma Stone

Kép
Stílus

A legstílusosabb sztárok épp Torontóban tündökölnek

Scarlett Johansson, Dakota Fanning, Emma Stone, Natalie Portman, Kate Hudson és sokan mások csodás estélyi- és koktélruhákban.

Kép
Stílus

Emma Stone Disney hercegnősre vette a figurát a Velencei Filmfesztivál első napján!

Ismét összegyűlt a filmes szakma apraja-nagyja, hogy a 73. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyeges keretei közt szemügyre vegyék az elmúlt év kiemelkedő alkotásait!

Kép
Sztárok

A szerencsések már ma este megnézhetik Ryan Gosling legújabb szuperromantikus filmjét

A Kaliforniai álom-mal nyit a 73. Velencei Filmfesztivál.

Kép
Életmód

Ryan Gosling új filmje romantikusabb lesz, mint a Szerelmünk lapjai? - Itt az első trailer

Csak annyit mondunk, a La La Land varázslatos lesz!

Kép
Sztárok

Sztárok és anyukáik: Teszteld, hogy felismered-e a hírességek szüleit!

Rajongunk értük, követjük őket napi szinten, de most az is kiderül, hogy mennyire vagyunk képben a családjukkal. Mennyire esett messze az alma a fájától? Írd meg nekünk, hogy hány sztármamit sikerült eltalálnod!

Kép
Sztárok

Szavazás: Az amerikai vagy a francia hírességek szebbek Cannes-ban?

Dübörög a cannes-i filmfesztivál, mi pedig nem győzzük kapkodni a fejünket a mesés vörös szőnyeges szettek láttán.

Kép
Sztárok

Így néznének ki kedvenc sztárjaink kék szemmel

A végeredmény meglepőbb, mint azt elsőre gondolnánk! Az ötletet Kanye West adta, aki az idei MET-gálán sokkolt minket kék tekintetével.

Kép
Életmód

Kávé elvitelre - Ezt isszák kedvenc hírességeink

Kávézni nagyon jó és nagyon stílusos - tudják ezt a hírességek is, akik rohanó életmódjuk mellett nap mint nap elvitelre szokták kérni kedvenc koffeinadagjukat. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Tudni akarod, kik a legszexibb sztárok? Íme a Victoria's Secret listája

Immár másodjára készíti el #WhatIsSexy listáját a Victoria's Secret. A névsorban olyan magabiztos és szép nők szerepelnek, akik inspirálták a márkát az elmúlt évben. Mi szexi 2015-ben, és kikre tekintenek példaképeként a világ legdögösebb modelljei? Az angyalok elárulják neked.

Kép
Szépség

5 dolog, amit csak a vörös hajú nők értenek

Az eredeti vörös hajszín nagyon ritka és különleges, de nem könnyű ilyen különleges hajszínel élni, hiszen mindenki a csodájára jár a frizurádnak. Íme öt dolog, amit már biztosan tapasztaltál.

Kép
InStyle TV

Zac Efron egy gyönyörű modell oldalán forgatja legújabb filmjét- VIDEÓ

A Blurred Lines című slágerben feltűnt Emily Ratajkowski, akit legutóbb Ben Affleck oldalán láthattunk a Holtodiglan című filmben, Zac Efron mellett lesz látható az ősz egyik leginkább várt filmjében.

Kép
Szépség

7 dolog, amit muszáj átgondolnod hajfestés előtt

A kifinomult stílus egyik alappillére, a megfelelő hajszín kiválasztása, ez az egyik legfontosabb döntés, amit a külsőnkkel kapcsolatban meg kell hoznunk, ezért fontos, hogy tudjuk, mire kell figyelnünk a nagy változtatás előtt.

Kép
Sztárok

(F)elfújta a szél, avagy sztárok szoknyában - FOTÓK

Néha a tökéletesen megtervezett vörös szőnyeges megjelenésbe is bele tud rondítni a természet egy kis széllel. Így történt ez az alábbi sztárokkal is - összegyűjtöttük a 10 legviccesebbet!

Kép
Sztárok

Hollywood legmeglepőbb sztárbarátságai

Habár sokan azt terjesztik, hogy Hollywoodban nem lehet igaz barátokra lelni, hiszen mindenki csak azért ismerkedik, hogy abból valamilyen előnyre tegyen szert, a következő képek ellent mondanak ennek a tévhitnek. Nézd meg galériánk, amiben megmutatjuk kik alkotják Hollywood legmeglepőbb barátságait!

Kép
Szépség

Ezért kellene vállig érő frizurát vágatnod

Ahogy közeledik a forróság, a hosszú hajzuhatag egyre melegebbnek tűnik, így elgondolkodtató, miért nem vágatunk magunknak egy menő vállig érő frizurát? Ha félsz a változtatástól, nézd meg galériánk sztárhölgyeit, akik egytől-egyig mesésen néznek ki saját stílusukra szabott rövid frizurájukkal!

Kép
Sztárok

5 sztárfodrász Instagramon, akiket látnod kell!

Kíváncsi vagy, ki áll Kim Kardashian vagy Nicole Kidman frizurája mögött? Az Instagramon szerencsére már a sok sztárfodrász munkájába pillanthatsz be, legyen szó Chanel bemutató backstage-ről, az Oscar-ról vagy exkluzív privát partiról.

Kép
Sztárok

Beyoncé, Taylor Swift, Blake Lively - 15 sztár tablóképeken

Az olyan sztárok, mint Beyoncé vagy Taylor Swift is hétköznapi emberként kezdték: iskolába jártak, leérettségiztek. Mi viszot arra is kíváncsiak voltunk, milyen kisses-nagyobb divatbűnöket követtek el tinédzser éveikben, így némi kutakodás után megdöbbentő fotókra bukkantunk!

Kép
Sztárok

Az Oscar legszebbjei - az InStyle szerint

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar. Mi végigkövettük a díjátadót, és összeállítottunk egy toplistát a legjobban öltözött színésznőkről.

Kép
Sztárok

A legszebb színésznők az Oscar elővacsoráján

Az Oscar közeledtével egyre fokozódik az izgalommal teli várakozás. A hagyományosan a díjátadó előtt két héttel megrendezett vacsorán az összes jelölt részt vesz. Mi a divat szempontjából néztük az eseményt és kiválasztottuk a legcsinosabb színésznőket.

Kép
Szépség

A vörös 5 árnyalata - rúzs, ahogy a sztárokon láttuk

A vörös rúzs örök, ez szezonról szezonra bebizonyosodik. Nemcsak a kifutók backstage fotóin láthatod a csábító árnyalatot, hiszen kedvenc sztárjaink is visszanyúlnak a piroshoz. Most megmutatjuk, idén hogyan játssz a különböző árnyalatokkal hangulatod szerint.

Kép
Sztárok

Így még sosem láttad Bradley Coopert, Reese Witherspoont és Scarlett Johanssont

Zseniális fotókat készített a W magazin azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik szerintük idén Oscar-díjat érdemelnének. Nem lehetett semmi összeszervezni több mint 30 A-listás hírességet, de nekik ez is sikerült.

Kép
Stílus

InStyle top 15: Szerintünk ők a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

Ma éjjel adták át a 2015-ös Golden Globe díjakat (kattintsatok ide a győztesekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Stílus

A hét legstílusosabb szerelmespárja: Emma Stone és Andrew Garfield

A sztárpár nem csak Hollywood egyik legcukibb szerelmespárja, de még nagyon stílusosak is. Íme egy kis inspiráció, hogyan kell felöltözni egy romantikus városnézős sétához. Hátizsákot fel!

Kép
Sztárok

Emma Stone fergeteges szájszinkronja - Ezt a videót látnotok kell!

Már eddig is mélyen a szívünkbe zártuk a 25 éves Pókember-hősnőt, de a mostani produkciójával egyértelműen levett minket a lábunkról Emma Stone.

Kép
Sztárok

Emma Stone most görög istennőnek öltözött

Folytatódnak Emma Stone csodálatos kalandjai a A csodálatos Pókember 2. premierje kapcsán.

Kép
Sztárok

"Bárki lehet szuperhős" - üzenik a Pókember 2. sztárjai

A Föld legnagyobb környezetvédelmi eseményén, mely az idén Szingapúrból indult, nemcsak a piros-kék ruhás hős, hanem A csodálatos Pókember 2. (itthon május 1-től a mozikban) több sztárja is részt vett: Andrew Garfield mellett Emma Stone és Jamie Foxx is elküldte üzenetét a világnak. Üzenetük lényege: bárki lehet hős, mindenki védelmezheti a bolygót.

Előző oldal
Következő oldal